En palestinsk stat er oppnåelig

  Utenriksminister Tzipi Livni mener forhandlinger mellom israelere og palestinere må ha som basis ideen om to stater som lever fredelig side om side. Under World Economic Forum i Sveits torsdag, understrekte Livni at en palestinsk stat "ikke er en illusjon. Den er der. Den er oppnåelig." Hun ba også det internasjonale samfunnet støtte opp om de moderate kreftene i Midtøsten. PA-formann Mahmoud Abbas fikk kritikk av utenriksministeren for sine regjeringsforhandlinger med Hamas, og uttrykte at "kompromiss med ekstremister vil ikke promotere noen ting som helst." Abbas selv fulgte godt med under hele talen, og hilste Livni med et varmt håndtrykk etter talen, skriver Yedioth Aharonoth. Israelernes syn på en palestinsk stat

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Utenriksminister Tzipi Livni mener forhandlinger mellom israelere og palestinere må ha som basis ideen om to stater som lever fredelig side om side. Under World Economic Forum i Sveits torsdag, understrekte Livni at en palestinsk stat "ikke er en illusjon. Den er der. Den er oppnåelig." Hun ba også det internasjonale samfunnet støtte opp om de moderate kreftene i Midtøsten. PA-formann Mahmoud Abbas fikk kritikk av utenriksministeren for sine regjeringsforhandlinger med Hamas, og uttrykte at "kompromiss med ekstremister vil ikke promotere noen ting som helst." Abbas selv fulgte godt med under hele talen, og hilste Livni med et varmt håndtrykk etter talen, skriver Yedioth Aharonoth. Israelernes syn på en palestinsk stat


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise