Ber sønnene plage IDF-soldater så de kan få komme i fengsel

  Fattigdommen og desparasjonen i det palestinske samfunnet øker. Det palestinske parlamentsmedlemmet Issa Qaraqe forteller den israelske avisen Yedioth Aharonoth om en "unik, men tragisk, løsning" som noen har funnet: - Mindreårige palestinere provoserer IDF-soldater med vilje for å bli arrestert. På den måten kan de få husvære i et israelsk fengsel og familiene får støtte [fra de palestinske myndighetene], forklarer Qaraqe. - Vi ble sjokkert da vi oppdaget at noen familier faktisk oppfordret til dette for å redusere utgifter og for å få ukentlige utbetalinger som blir gitt av PA til familiene av alle fanger, fortsetter han. Qaraqe uttrykker vantro over slike foreldre. - Disse menneskene er syke. Det indikerer det alvorlige forfallet i det palestinske samfunnet de siste årene, avslutter han. Miff.no: Palestinske områder

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Fattigdommen og desparasjonen i det palestinske samfunnet øker. Det palestinske parlamentsmedlemmet Issa Qaraqe forteller den israelske avisen Yedioth Aharonoth om en "unik, men tragisk, løsning" som noen har funnet: – Mindreårige palestinere provoserer IDF-soldater med vilje for å bli arrestert. På den måten kan de få husvære i et israelsk fengsel og familiene får støtte [fra de palestinske myndighetene], forklarer Qaraqe. – Vi ble sjokkert da vi oppdaget at noen familier faktisk oppfordret til dette for å redusere utgifter og for å få ukentlige utbetalinger som blir gitt av PA til familiene av alle fanger, fortsetter han. Qaraqe uttrykker vantro over slike foreldre. – Disse menneskene er syke. Det indikerer det alvorlige forfallet i det palestinske samfunnet de siste årene, avslutter han. Miff.no: Palestinske områder

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVi kjøper varer fra Israel som aldri før
  Neste artikkelHalutz kommer til å peke ut Olmert og Peretz som ansvarlige
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise