Daniel Friedman overtar etter Haim Ramon

  Professor Daniel Friedman ble utnevnt til ny justisminister tirsdag ettermiddag. Friedman er i Israel kjent for sin kritikk mot rettssystemet, riksadvokat Menachem Mazuz og statsadvokat Etan Shendar, i følge Yedioth Aharonoth. Det er ikke tidligere innsatt noen permanent justisminister etter at Haim Ramon trakk seg fra stillingen i august, på grunn av rettsforfølgelser mot ham. Ramon ble funnet skyldig i seksuell trakassering av en ung kvinne i forrige uke. Miff.no: Israelsk politikk

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Professor Daniel Friedman ble utnevnt til ny justisminister tirsdag ettermiddag. Friedman er i Israel kjent for sin kritikk mot rettssystemet, riksadvokat Menachem Mazuz og statsadvokat Etan Shendar, i følge Yedioth Aharonoth. Det er ikke tidligere innsatt noen permanent justisminister etter at Haim Ramon trakk seg fra stillingen i august, på grunn av rettsforfølgelser mot ham. Ramon ble funnet skyldig i seksuell trakassering av en ung kvinne i forrige uke. Miff.no: Israelsk politikk

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise