Møter Abbas og Rice 19. februar

  Statsminister Ehud Olmert vil møte PA-formann Mahmoud Abbas og USAs utenriksminister Condoleezza Rice 19. februar. Det opplyste statsministerens kontor tirsdag. Toppmøtet skal være et forsøk på å gjenopplive fredsforhandlingene i Midtøsten. Under en konferanse i Jerusalem for store amerikansk-jødiske organisasjoner, sa Olmert at han er villig til å forhandle med enhver palestinsk regjering. Olmert kan også forhandle med Hamas, dersom det islamske partiet bøyer seg for Vestens krav om anerkjennelse av Israel. Statsministeren håper ikke Abbas går med på en samarbeidsregjering med Hamas som ikke kan tilfredsstille dette kravet, skriver Yedioth Aharonoth. PA-formannen er for øyeblikket i samtaler med Hamas-ledelsen i Mekka, hvor saudi-arabiske myndigheter fungerer som meklere. Miff.no: Diplomati

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Statsminister Ehud Olmert vil møte PA-formann Mahmoud Abbas og USAs utenriksminister Condoleezza Rice 19. februar. Det opplyste statsministerens kontor tirsdag. Toppmøtet skal være et forsøk på å gjenopplive fredsforhandlingene i Midtøsten. Under en konferanse i Jerusalem for store amerikansk-jødiske organisasjoner, sa Olmert at han er villig til å forhandle med enhver palestinsk regjering. Olmert kan også forhandle med Hamas, dersom det islamske partiet bøyer seg for Vestens krav om anerkjennelse av Israel. Statsministeren håper ikke Abbas går med på en samarbeidsregjering med Hamas som ikke kan tilfredsstille dette kravet, skriver Yedioth Aharonoth. PA-formannen er for øyeblikket i samtaler med Hamas-ledelsen i Mekka, hvor saudi-arabiske myndigheter fungerer som meklere. Miff.no: Diplomati

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise