Vurderer å overføre jordanske fanger

  Fire jordanere sitter fengslet i Israel for mordet på en israelsk soldat tidlig på 1990-tallet. Statsminister Ehud Olmert har lovet kong Abdullah å revurdere fangenes situasjon. Det kan være aktuelt å utlevere dem til Jordan, slik at de kan sone resten av sin straff der, skriver Ha'aretz. Det er en nokså vanlig internasjonal praksis å utlevere utenlandske fanger etter en viss periode så de kan sone siste del av sin straff i hjemlandet. En av de jordanske fangene er broren til et medlem av parlamentet i Amman. Miff.no: Jordan

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Fire jordanere sitter fengslet i Israel for mordet på en israelsk soldat tidlig på 1990-tallet. Statsminister Ehud Olmert har lovet kong Abdullah å revurdere fangenes situasjon. Det kan være aktuelt å utlevere dem til Jordan, slik at de kan sone resten av sin straff der, skriver Ha’aretz. Det er en nokså vanlig internasjonal praksis å utlevere utenlandske fanger etter en viss periode så de kan sone siste del av sin straff i hjemlandet. En av de jordanske fangene er broren til et medlem av parlamentet i Amman. Miff.no: Jordan


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMøtte familiene til kidnappede soldater
  Neste artikkel– Gaza tilbake til klanstyre
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise