Bosettere flyttet inn i hus i palestinsk bydel

  En gruppe på 200-300 jødiske ungdommer flyttet mandag inn i et stort, uferdig boligkompleks i en palestinsk bydel av Hebron, på veien mellom Kiryat Arba og Makpela-hulen. I følge David Wilder, en talsmann for det jødiske samfunnet i Hebron, er bygningen kjøpt på lovlig vis for 700.000 dollar. Bosetterne vil kalle bygningen "Fredens hus", og […]

  En gruppe på 200-300 jødiske ungdommer flyttet mandag inn i et stort, uferdig boligkompleks i en palestinsk bydel av Hebron, på veien mellom Kiryat Arba og Makpela-hulen. I følge David Wilder, en talsmann for det jødiske samfunnet i Hebron, er bygningen kjøpt på lovlig vis for 700.000 dollar. Bosetterne vil kalle bygningen "Fredens hus", og håper det kan være med å skape "bedre forhold" mellom jøder og arabere i området. Palestineren Fayez Rajabi har levert protest til politiet. Han hevder at han ikke har solgt bygningen.

  Forrige artikkelFrykter for sitt liv
  Neste artikkelGløtt inn i ortodoks familierett
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.