Norge skader fredsprosessen

  Israelske myndigheter avlyste møter med Norges statssekretær Raymon Johansen tirsdag. Avgjørelsen ble tatt etter at Johansen møtte den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh fra Hamas mandag morgen. Norge er det eneste europeiske landet som har tatt opp kontakten med den nye Hamas-dominerte regjeringen i de palestinske selvstyreområdene. - Etter Hamas' gjennomførte sitt første terrorangrep mot Israel i helgen, er det blitt åpenbart at dette er en regjering bløtlagt i terror. Det internasjonale samfunnet burde unngå å ha kontakt med dem, sier Mark Regev, talsmann for det israelske utenriksdepartementet. I tillegg mener Regev det er åpenbart at Norges besøk hos Hamas-statsministeren er til skade for fredsprosessen i Midtøsten.

  Israelske myndigheter avlyste møter med Norges statssekretær Raymon Johansen tirsdag. Avgjørelsen ble tatt etter at Johansen møtte den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh fra Hamas mandag morgen. Norge er det eneste europeiske landet som har tatt opp kontakten med den nye Hamas-dominerte regjeringen i de palestinske selvstyreområdene. – Etter Hamas’ gjennomførte sitt første terrorangrep mot Israel i helgen, er det blitt åpenbart at dette er en regjering bløtlagt i terror. Det internasjonale samfunnet burde unngå å ha kontakt med dem, sier Mark Regev, talsmann for det israelske utenriksdepartementet. I tillegg mener Regev det er åpenbart at Norges besøk hos Hamas-statsministeren er til skade for fredsprosessen i Midtøsten.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise