Vil prøve å gjenopplive fredsprosessen

  Den amerikanske utenriksministeren Condoleezza Rice sier hun vil sette i gang et nytt forsøk på å gjenopplive fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. Hun vil arbeide parallelt med begge parter for å oppnå en fellesagenda. Slik skal man bevege seg fremover i prosessen "mot opprettelsen av en palestinsk stat." – Nå er vi i en situasjon […]

  Den amerikanske utenriksministeren Condoleezza Rice sier hun vil sette i gang et nytt forsøk på å gjenopplive fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. Hun vil arbeide parallelt med begge parter for å oppnå en fellesagenda. Slik skal man bevege seg fremover i prosessen "mot opprettelsen av en palestinsk stat." – Nå er vi i en situasjon der jeg tror tosidige forhandlinger […] er den beste veien, sa Rice under en pressekonferanse sammen med PA-formann Mahmoud Abbas søndag. Utenriksministeren besøkte Abbas for første gang siden Hamas og Fatah dannet en koalisjonsregjering lørdag 17. mars.

  Forrige artikkelArbeiderpartiet vil igjen lede Israel fremover
  Neste artikkelJødehatende jøder
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no