Fem drept av jord- og kloakk-flom

  Store deler av beduin-landsbyen Umm Naser nord på Gaza-stripen ble begravet i jord- og kloakk tirsdag morgen. I følge palestinske rapporter ble 70 prosent av husene i landsbyen fullstendig begravet av massene, og over 200 av 3.000 innbyggere skal fortsatt være savnet. Nyhetsbyrået AP og Yedioth Aharonoth melder at fem personer foreløpig er bekreftet omkommet. […]

  Store deler av beduin-landsbyen Umm Naser nord på Gaza-stripen ble begravet i jord- og kloakk tirsdag morgen. I følge palestinske rapporter ble 70 prosent av husene i landsbyen fullstendig begravet av massene, og over 200 av 3.000 innbyggere skal fortsatt være savnet. Nyhetsbyrået AP og Yedioth Aharonoth melder at fem personer foreløpig er bekreftet omkommet. Massene flommet over landsbyen da en jordvoll rundt en kloakkdam kollapset. Israels forsvarsminister Amir Peretz har bedt IDF tilby palestinerne assistanse, inkludert overføring av skadde til israelske sykehus.

  Forrige artikkelJødehatende jøder
  Neste artikkelOlmert og Abbas skal møtes annenhver uke
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.