Inviterer arabiske ledere til Israel

  Statsminister Ehud Olmert sier han er klar til å møte moderate arabiske ledere i Israel eller i et arabisk land. – Dersom den saudi-arabiske kongen tar initiativ til et møte for de moderate statene vil jeg gjerne komme, sa Olmert under en pressekonferanse med Tysklands kansler Angela Merkel søndag kveld. Olmert inviterte også arabiske ledere […]

  Statsminister Ehud Olmert sier han er klar til å møte moderate arabiske ledere i Israel eller i et arabisk land. – Dersom den saudi-arabiske kongen tar initiativ til et møte for de moderate statene vil jeg gjerne komme, sa Olmert under en pressekonferanse med Tysklands kansler Angela Merkel søndag kveld. Olmert inviterte også arabiske ledere til Israel.

  Forrige artikkelHva blir konsekvensen av en atombombe over Tel-Aviv?
  Neste artikkelTruer med å gi våpen til Hamas
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.