Eksplosjoner i kristen bokhandel og to Internet-kafeer

  Gaza by ble rystet av tre eksplosjoner søndag morgen. Det blir ikke meldt om personskader, men to Internett-kafeer og en kristen bokhandel fikk kraftige skader, melder nyhetsbyrået AP. Bokhandelen er finansiert av amerikanske protestanter. En rekke bøker tok fyr etter eksplosjonen. De siste månedene har det vært flere liknende angrep mot Internett-kafeer og musikkbutikker på […]

  Gaza by ble rystet av tre eksplosjoner søndag morgen. Det blir ikke meldt om personskader, men to Internett-kafeer og en kristen bokhandel fikk kraftige skader, melder nyhetsbyrået AP. Bokhandelen er finansiert av amerikanske protestanter. En rekke bøker tok fyr etter eksplosjonen. De siste månedene har det vært flere liknende angrep mot Internett-kafeer og musikkbutikker på Gaza-stripen. Den islamske organisasjonen "Sannhetens sverd" har tatt på seg ansvaret for tidligere angrep.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise