Støtter å gi våpen til Abbas-lojale styrker

  Israel støtter den amerikanske planen for å trene og væpne den palestinske presidentgarden, opplyser diplomatiske kilder til Ha'aretz. Denne sikkerhetsstyrken er lojal til PA-formann Mahmoud Abbas. Generalløytnant Keith Dayton, som er USAs sikkerhetskoordinator for de palestinske myndighetene, har laget en opprustningsplan av presidentgarden til ca. 360 millioner kroner. En oppgradering av sikkerhetssystemene på den palestinske side av grensestasjonen Karni er også inkludert i dette beløpet. Egypt og Jordan har sagt seg villige til å trene 1.500 soldater i presidentgarden.

  Israel støtter den amerikanske planen for å trene og væpne den palestinske presidentgarden, opplyser diplomatiske kilder til Ha’aretz. Denne sikkerhetsstyrken er lojal til PA-formann Mahmoud Abbas. Generalløytnant Keith Dayton, som er USAs sikkerhetskoordinator for de palestinske myndighetene, har laget en opprustningsplan av presidentgarden til ca. 360 millioner kroner. En oppgradering av sikkerhetssystemene på den palestinske side av grensestasjonen Karni er også inkludert i dette beløpet. Egypt og Jordan har sagt seg villige til å trene 1.500 soldater i presidentgarden.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise