Vi drepte BBC-reporter

  En palestinsk terrorgruppe med tilknytning til al-Qaida opplyser på Internett at de har drept BBC-reporteren Alan Johnston, skriver Yedioth Aharonoth. Meldingen er undertegnet "Palestinsk Jihad og Tawheed brigader". BBC kjenner til meldingen, men understreker at denne ikke er bekreftet. Den palestinske gruppen lover å publisere bilder fra Johnstons henrettelse.

  En palestinsk terrorgruppe med tilknytning til al-Qaida opplyser på Internett at de har drept BBC-reporteren Alan Johnston, skriver Yedioth Aharonoth. Meldingen er undertegnet "Palestinsk Jihad og Tawheed brigader". BBC kjenner til meldingen, men understreker at denne ikke er bekreftet. Den palestinske gruppen lover å publisere bilder fra Johnstons henrettelse.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise