LO gjenopptar kontakten med Histadrut

  LOs internasjonale faglige forum kommer til å gjenoppta kontakten med israelske Histadrut i løpet av våren, melder klubbsjef i Saipem, Robert de Vries. Samtidig planlegger Fagforbundet for industri og energi en delegasjonsreise til Israel til høsten. Sammen med en rekke andre internasjonale representanter, inkludert ledere i den palestinske fagbevegelsen, deltok Robert de Vries på Histadruts […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  LOs internasjonale faglige forum kommer til å gjenoppta kontakten med israelske Histadrut i løpet av våren, melder klubbsjef i Saipem, Robert de Vries. Samtidig planlegger Fagforbundet for industri og energi en delegasjonsreise til Israel til høsten. Sammen med en rekke andre internasjonale representanter, inkludert ledere i den palestinske fagbevegelsen, deltok Robert de Vries på Histadruts årlige Hatikva-konferanse 17. april. Konferansen arrangeres i samarbeid med Friedrich Ebert-stiftelsen. Norske LO var ikke invitert til konferansen fordi den israelske arbeiderorganisasjonen har opplevd en rekke Israel-fiendtlige utspill i perioden Gerd-Liv Valla var leder.

  Forrige artikkelIran kan ha atomvåpen i 2010
  Neste artikkelGjerdet brukes som terrorunnskyldning
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -