Tre skadet av terror-raketter

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Tre israelere ble lettere skadet da en Kassam-rakett rammet Sderot søndag morgen. I tillegg fikk flere andre personer sjokkskader. Islamsk Jihad opplyser at terrorgruppen stod bak angrepet. Tidligere på dagen ble det også registrert et rakettnedslag på utkanten av Sderot. Rakettangrepene er de første fra Gaza-stripen siden onsdag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag