IDF avslutter Gaza-operasjoner

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israelske bakkestyrker var i kamp med militante palestinere to steder på Gaza-stripen onsdag. Minst tolv palestinere ble drept og omkring 40 skadet, i følge palestinske kilder. Jerusalem Post skriver at operasjonene nå er avsluttet. IDF har trappet opp sine anti-terror operasjoner på Gaza-stripen etter Hamas-kuppet for to uker siden. Dagens kamper brøt ut da israelske soldater rykket inn i begrensede områder for å jakte ettersøkte terrorister, miner og åpninger til underjordiske anlegg. I en operasjon øst for Gaza by ble Jihad-lederen Raed Fanuna drept. To israelske soldater ble lettere skadet da deres stridsvogn ble truffet av en panservern-rakett.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelLite miljøskader i Israel
  Neste artikkelJeg er veldig bekymret for Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.