Besøker Damaskus torsdag

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad besøker Syrias president Bashar al-Assad i Damaskus torsdag. Ahmadinejad vil gratulere Assad, som nylig har startet på sin andre syvårs-periode som Syrias president. Han vil også undersøke muligheten for å utvikle det politiske og økonomiske samarbeidet mellom de to landene, i følge presidentens nettside. - Ahmadinejad frykter at Assad skal forlate "ondskapens akse" og alliansen med Iran, mener den israelske analytikeren Boaz Ganor.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad besøker Syrias president Bashar al-Assad i Damaskus torsdag. Ahmadinejad vil gratulere Assad, som nylig har startet på sin andre syvårs-periode som Syrias president. Han vil også undersøke muligheten for å utvikle det politiske og økonomiske samarbeidet mellom de to landene, i følge presidentens nettside. – Ahmadinejad frykter at Assad skal forlate "ondskapens akse" og alliansen med Iran, mener den israelske analytikeren Boaz Ganor.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelTel Aviv forbereder seg på krig
  Neste artikkelHamas kan ikke ta over Vestbredden
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise