To IDF-soldater skadet, minst 7 militante palestinere drept

  Intense kamper mellom IDF og militante palestinere på Gaza-stripen krevde livet til minst syv væpnede Hamas-menn torsdag morgen. Israelske luftstyrker var involvert i kampene, sammen med stridsvogner og bulldosere. To IDF-soldater ble lettere skadet da deres pansrede kjøretøy ble truffet av en panservern-rakett.

  Intense kamper mellom IDF og militante palestinere på Gaza-stripen krevde livet til minst syv væpnede Hamas-menn torsdag morgen. Israelske luftstyrker var involvert i kampene, sammen med stridsvogner og bulldosere. To IDF-soldater ble lettere skadet da deres pansrede kjøretøy ble truffet av en panservern-rakett.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelBesøker Damaskus torsdag
  Neste artikkelImport-tall på NRK Dagsnytt
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise