To IDF-soldater skadet, minst 7 militante palestinere drept

  Intense kamper mellom IDF og militante palestinere på Gaza-stripen krevde livet til minst syv væpnede Hamas-menn torsdag morgen. Israelske luftstyrker var involvert i kampene, sammen med stridsvogner og bulldosere. To IDF-soldater ble lettere skadet da deres pansrede kjøretøy ble truffet av en panservern-rakett.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Intense kamper mellom IDF og militante palestinere på Gaza-stripen krevde livet til minst syv væpnede Hamas-menn torsdag morgen. Israelske luftstyrker var involvert i kampene, sammen med stridsvogner og bulldosere. To IDF-soldater ble lettere skadet da deres pansrede kjøretøy ble truffet av en panservern-rakett.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelBesøker Damaskus torsdag
  Neste artikkelImport-tall på NRK Dagsnytt
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise