Stanset palestinsk tenåring med eksplosiver på kroppen

  Natt til torsdag ble en palestinsk 15-åring stanset før han klarte å gjennomføre et selvmordsangrep mot israelske soldater som opererte nord på Gaza-stripen, rapporterer Hærens Radio. Tenåringen skal ha hatt eksplosiver festet til kroppen, i følge IDFs opplysninger. Onsdag ble tre palestinske barn drept i et israelsk luftangrep mot palestinere som angriper sivile israelere med Kassam-raketter. IDF beklager at barn ble drept, men understreker at væpnede palestinske grupper utnytter barn til terrorformål. En slektning av barna, Wasfi Ghazal, legger ansvaret både på Kassam-terroristene og Israel. - Vi er offer for okkupasjonen og offer for feil oppførsel fra noen av krigerne, som gjør tilfeldig bruk av vårt område til å angripe Israel, sier Ghazal til Jerusalem Post. [Oppdatering fredag 31. august 2007: En IDF-granskning avslørte at de tre barna som denne gang ble drept ikke var involvert i terror, de bare lekte i området.]

  Natt til torsdag ble en palestinsk 15-åring stanset før han klarte å gjennomføre et selvmordsangrep mot israelske soldater som opererte nord på Gaza-stripen, rapporterer Hærens Radio. Tenåringen skal ha hatt eksplosiver festet til kroppen, i følge IDFs opplysninger. Onsdag ble tre palestinske barn drept i et israelsk luftangrep mot palestinere som angriper sivile israelere med Kassam-raketter. IDF beklager at barn ble drept, men understreker at væpnede palestinske grupper utnytter barn til terrorformål. En slektning av barna, Wasfi Ghazal, legger ansvaret både på Kassam-terroristene og Israel. – Vi er offer for okkupasjonen og offer for feil oppførsel fra noen av krigerne, som gjør tilfeldig bruk av vårt område til å angripe Israel, sier Ghazal til Jerusalem Post. [Oppdatering fredag 31. august 2007: En IDF-granskning avslørte at de tre barna som denne gang ble drept ikke var involvert i terror, de bare lekte i området.]

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelEhud Baraks tanker om forsvaret
  Neste artikkelRussland fikk syrerne til å tro at Israel forberedte krig
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise