Stanset Jihad- og Fatah-menn på vei for å angripe Israel

  Israelske militærkilder sier IDF avverget et angrep mot Israel i nærheten av grensestasjonen Kissufim torsdag. Angripernes planer kan ha kommet frem i en uttalelse sendt ut fra Islamsk Jihads talsmann, Abu Ahmed. Han rapporterte nemlig om angrepet som om det skulle være fullført. Ahmed opplyser at den palestinske styrken kjørte en pickup inn i sikkerhetsgjerdet. Dette skapte en åpning som banet vei for en pansret jeep. Inne i IDF-stillingen angrep de palestinske militssoldatene de israelske soldatene med håndvåpen og håndgranater. De palestinske angriperne sprengte også et israelsk vakttårn. Alt dette i følge Abu Ahmed. I følge israelske kilder skal angriperne ha blitt stanset før de brøt gjennom sikkerhetsgjerdet. Hæren opplyser at ingen soldater er skadet. Minst et av de palestinske kjøretøyene skal ha blitt stanset av en rakett avfyrt fra israelske luftstyrker. Fem militante palestinere skal ha blitt drept i eksplosjonen.

  Israelske militærkilder sier IDF avverget et angrep mot Israel i nærheten av grensestasjonen Kissufim torsdag. Angripernes planer kan ha kommet frem i en uttalelse sendt ut fra Islamsk Jihads talsmann, Abu Ahmed. Han rapporterte nemlig om angrepet som om det skulle være fullført. Ahmed opplyser at den palestinske styrken kjørte en pickup inn i sikkerhetsgjerdet. Dette skapte en åpning som banet vei for en pansret jeep. Inne i IDF-stillingen angrep de palestinske militssoldatene de israelske soldatene med håndvåpen og håndgranater. De palestinske angriperne sprengte også et israelsk vakttårn. Alt dette i følge Abu Ahmed. I følge israelske kilder skal angriperne ha blitt stanset før de brøt gjennom sikkerhetsgjerdet. Hæren opplyser at ingen soldater er skadet. Minst et av de palestinske kjøretøyene skal ha blitt stanset av en rakett avfyrt fra israelske luftstyrker. Fem militante palestinere skal ha blitt drept i eksplosjonen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelBer verden forberede seg på krig mot Iran
  Neste artikkel– Norske jøder har ikke samme beskyttelse som andre
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise