Egyptisk politi skjøt mann ved grensen

  Mandag skjøt og drepte egyptisk grensepoliti en afrikansk mann som prøvde å krysse grensen til Israel ulovlig. Strømmen av ulovlige flyktninger til Israel over grensen fra Egypt har vært enorm de siste årene og skapt spenning mellom partene. Egyptiske grensevakter har drept eller skadet en rekke afrikanere i grenseområdet. Mannen som ble drept mandag var av eritreerisk opprinnelse. Fem andre personer av afrikansk opprinnelse ble arrestert.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Mandag skjøt og drepte egyptisk grensepoliti en afrikansk mann som prøvde å krysse grensen til Israel ulovlig. Strømmen av ulovlige flyktninger til Israel over grensen fra Egypt har vært enorm de siste årene og skapt spenning mellom partene. Egyptiske grensevakter har drept eller skadet en rekke afrikanere i grenseområdet. Mannen som ble drept mandag var av eritreerisk opprinnelse. Fem andre personer av afrikansk opprinnelse ble arrestert.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise