Egyptisk politi skjøt mann ved grensen

  Mandag skjøt og drepte egyptisk grensepoliti en afrikansk mann som prøvde å krysse grensen til Israel ulovlig. Strømmen av ulovlige flyktninger til Israel over grensen fra Egypt har vært enorm de siste årene og skapt spenning mellom partene. Egyptiske grensevakter har drept eller skadet en rekke afrikanere i grenseområdet. Mannen som ble drept mandag var […]

  Mandag skjøt og drepte egyptisk grensepoliti en afrikansk mann som prøvde å krysse grensen til Israel ulovlig. Strømmen av ulovlige flyktninger til Israel over grensen fra Egypt har vært enorm de siste årene og skapt spenning mellom partene. Egyptiske grensevakter har drept eller skadet en rekke afrikanere i grenseområdet. Mannen som ble drept mandag var av eritreerisk opprinnelse. Fem andre personer av afrikansk opprinnelse ble arrestert.

  Forrige artikkelEn israelsk soldat drept i harde kamper
  Neste artikkelGrundig faktasjekk av Kåre Willoch
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no