En israelsk soldat drept i harde kamper

  Israelske styrker var i harde kamper med væpnede palestinere i Nablus på Vestbredden tidlig tirsdag morgen. En israelsk elitesoldat er drept og en annen lettere skadet i skuddvekslingene, skriver Jerusalem Post. Det ble også kastet bomber mot de israelske soldatene. Terrororganisasjonen PFLP melder at en av deres medlemmer ble drept i kampene. De israelske soldatene opererte i området for å arrestere mistenkte terrorister og avdekker våpenproduksjon.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Israelske styrker var i harde kamper med væpnede palestinere i Nablus på Vestbredden tidlig tirsdag morgen. En israelsk elitesoldat er drept og en annen lettere skadet i skuddvekslingene, skriver Jerusalem Post. Det ble også kastet bomber mot de israelske soldatene. Terrororganisasjonen PFLP melder at en av deres medlemmer ble drept i kampene. De israelske soldatene opererte i området for å arrestere mistenkte terrorister og avdekker våpenproduksjon.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSabbatsår
  Neste artikkel1 av 5 fikk mer positivt syn på Olmert etter Syria-operasjon
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise