Gravide kvinner får bedre rettigheter

  Knessets arbeids-, velferds- og helsekomité har nylig utlyst krig mot økningen i brudd på rettighetene til kvinner i arbeidslivet som blir gravide. En rekke nye reguleringer har trådt i kraft allerede denne helgen, skriver Yedioth Aharonoth. I følge det nye reglementet vil gravide kvinners fravær fra jobb bli regnet som fravær av helsemessige årsaker. En gravid arbeider som jobber med ting som setter hennes eller barnets helse i fare, vil bli overført til en annen stilling uten at antallet arbeidstimer blir kuttet. Reguleringene vil gjelde gjennom hele svangerskapet, samt et helt år etter fødselen. En ansatt som ikke klarer å følge de nye lovreguleringene, risikerer fengsel eller bot på nesten 200.000 kroner.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Knessets arbeids-, velferds- og helsekomité har nylig utlyst krig mot økningen i brudd på rettighetene til kvinner i arbeidslivet som blir gravide. En rekke nye reguleringer har trådt i kraft allerede denne helgen, skriver Yedioth Aharonoth. I følge det nye reglementet vil gravide kvinners fravær fra jobb bli regnet som fravær av helsemessige årsaker. En gravid arbeider som jobber med ting som setter hennes eller barnets helse i fare, vil bli overført til en annen stilling uten at antallet arbeidstimer blir kuttet. Reguleringene vil gjelde gjennom hele svangerskapet, samt et helt år etter fødselen. En ansatt som ikke klarer å følge de nye lovreguleringene, risikerer fengsel eller bot på nesten 200.000 kroner.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise