Gravide kvinner får bedre rettigheter

  Knessets arbeids-, velferds- og helsekomité har nylig utlyst krig mot økningen i brudd på rettighetene til kvinner i arbeidslivet som blir gravide. En rekke nye reguleringer har trådt i kraft allerede denne helgen, skriver Yedioth Aharonoth. I følge det nye reglementet vil gravide kvinners fravær fra jobb bli regnet som fravær av helsemessige årsaker. En gravid arbeider som jobber med ting som setter hennes eller barnets helse i fare, vil bli overført til en annen stilling uten at antallet arbeidstimer blir kuttet. Reguleringene vil gjelde gjennom hele svangerskapet, samt et helt år etter fødselen. En ansatt som ikke klarer å følge de nye lovreguleringene, risikerer fengsel eller bot på nesten 200.000 kroner.

  Knessets arbeids-, velferds- og helsekomité har nylig utlyst krig mot økningen i brudd på rettighetene til kvinner i arbeidslivet som blir gravide. En rekke nye reguleringer har trådt i kraft allerede denne helgen, skriver Yedioth Aharonoth. I følge det nye reglementet vil gravide kvinners fravær fra jobb bli regnet som fravær av helsemessige årsaker. En gravid arbeider som jobber med ting som setter hennes eller barnets helse i fare, vil bli overført til en annen stilling uten at antallet arbeidstimer blir kuttet. Reguleringene vil gjelde gjennom hele svangerskapet, samt et helt år etter fødselen. En ansatt som ikke klarer å følge de nye lovreguleringene, risikerer fengsel eller bot på nesten 200.000 kroner.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise