Syria og Nord-Korea i samtaler

  Nord-Korea og Syria avholdt et toppmøte i Pyongyang fredag, i følge nord-koreanske statsmedia (KCNA). Møtet skyter fart i ryktene om at de to landene samarbeider om atomvåpenutvikling. Samtalene mellom toppledere fra landenes regjeringspartier dreide seg om hvordan de kunne "utvikle vennskapet mellom landene og andre saker av felles interesse", skriver KCNA. I ly av de internasjonale mediespekulasjonene har myndighetene i både Damaskus og Pyongyang avkreftet at de drøftet felles atomplaner.

  Nord-Korea og Syria avholdt et toppmøte i Pyongyang fredag, i følge nord-koreanske statsmedia (KCNA). Møtet skyter fart i ryktene om at de to landene samarbeider om atomvåpenutvikling. Samtalene mellom toppledere fra landenes regjeringspartier dreide seg om hvordan de kunne "utvikle vennskapet mellom landene og andre saker av felles interesse", skriver KCNA. I ly av de internasjonale mediespekulasjonene har myndighetene i både Damaskus og Pyongyang avkreftet at de drøftet felles atomplaner.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise