Stor operasjon i Gaza kan bli uunngåelig

  Forsvarsminister Ehud Barak bekreftet onsdag kveld at Israel er nær ved å gjennomføre en omfattende militæroperasjon mot terroristene på Gaza-stripen. - Det kan være vi kommer nærmere til det punkt hvor vi må gjennomføre en bakkeoperasjon i stor skala på Gaza-stripen for å stanse rakettangrepene og den militære oppbyggingen der, skal Barak ha sagt under en mottakelse for ansatte i forsvarsdepartementet. Tidligere på dagen vedtok regjeringen å ikke sette i gang noen større bakkeoperasjon nå. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu mener Israel må rykke inn i områdene som de palestinske terroristene bruker som avfyringssteder. - Det vil ikke nytte med bare luftangrep, sier Netanyahu.

  Forsvarsminister Ehud Barak bekreftet onsdag kveld at Israel er nær ved å gjennomføre en omfattende militæroperasjon mot terroristene på Gaza-stripen. – Det kan være vi kommer nærmere til det punkt hvor vi må gjennomføre en bakkeoperasjon i stor skala på Gaza-stripen for å stanse rakettangrepene og den militære oppbyggingen der, skal Barak ha sagt under en mottakelse for ansatte i forsvarsdepartementet. Tidligere på dagen vedtok regjeringen å ikke sette i gang noen større bakkeoperasjon nå. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu mener Israel må rykke inn i områdene som de palestinske terroristene bruker som avfyringssteder. – Det vil ikke nytte med bare luftangrep, sier Netanyahu.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelPresidentens selvbilde
  Neste artikkelIsrael sikret beviser før bombeangrep
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise