Stor operasjon i Gaza kan bli uunngåelig

  Forsvarsminister Ehud Barak bekreftet onsdag kveld at Israel er nær ved å gjennomføre en omfattende militæroperasjon mot terroristene på Gaza-stripen. - Det kan være vi kommer nærmere til det punkt hvor vi må gjennomføre en bakkeoperasjon i stor skala på Gaza-stripen for å stanse rakettangrepene og den militære oppbyggingen der, skal Barak ha sagt under en mottakelse for ansatte i forsvarsdepartementet. Tidligere på dagen vedtok regjeringen å ikke sette i gang noen større bakkeoperasjon nå. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu mener Israel må rykke inn i områdene som de palestinske terroristene bruker som avfyringssteder. - Det vil ikke nytte med bare luftangrep, sier Netanyahu.

  Forsvarsminister Ehud Barak bekreftet onsdag kveld at Israel er nær ved å gjennomføre en omfattende militæroperasjon mot terroristene på Gaza-stripen. – Det kan være vi kommer nærmere til det punkt hvor vi må gjennomføre en bakkeoperasjon i stor skala på Gaza-stripen for å stanse rakettangrepene og den militære oppbyggingen der, skal Barak ha sagt under en mottakelse for ansatte i forsvarsdepartementet. Tidligere på dagen vedtok regjeringen å ikke sette i gang noen større bakkeoperasjon nå. Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu mener Israel må rykke inn i områdene som de palestinske terroristene bruker som avfyringssteder. – Det vil ikke nytte med bare luftangrep, sier Netanyahu.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPresidentens selvbilde
  Neste artikkelIsrael sikret beviser før bombeangrep
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise