Vil tillate internasjonal kontroll

  Iran vil la FNs atomenergibyrå overvåke landets atomprogram, uttalte president Mahmoud Ahmadinejad på FNs generalforsamling tirsdag. - Atomenergisaken med Iran er nå avsluttet, konkluderte den omstridte statslederen. Frankrike og Tyskland tok derimot til orde for å forpurre det de tror er Teherans ambisjoner om å bygge seg et atomarsenal, i følge Yedioth Aharonoth. Den franske presidenten Nicolas Sarkozy mente det ville vært en "uakseptabel risiko for stabiliteten i regionen og i verden," dersom Iran skulle få anskaffet atomvåpen. Tysklands rikskansler Angela Merkel etterlyste tøffere sanksjoner mot landet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Iran vil la FNs atomenergibyrå overvåke landets atomprogram, uttalte president Mahmoud Ahmadinejad på FNs generalforsamling tirsdag. – Atomenergisaken med Iran er nå avsluttet, konkluderte den omstridte statslederen. Frankrike og Tyskland tok derimot til orde for å forpurre det de tror er Teherans ambisjoner om å bygge seg et atomarsenal, i følge Yedioth Aharonoth. Den franske presidenten Nicolas Sarkozy mente det ville vært en "uakseptabel risiko for stabiliteten i regionen og i verden," dersom Iran skulle få anskaffet atomvåpen. Tysklands rikskansler Angela Merkel etterlyste tøffere sanksjoner mot landet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise