IDF trapper opp etter rakett- og granat-regn fra Gaza-stripen

  Militante palestinere angrep Israel med minst ti Kassam-raketter onsdag. I tillegg ble Israel angrepet med minst ti granater fra den sørlige Gaza-stripen, opplyser IDF. En av Kassam-rakettene traff et hus i en av kibbutzene i Sha’ar Hanegev. Bygningen fikk skader, men det blir ikke meldt om personskader. Parallelt med palestinske terrorgruppers intensiverte angrep, trapper Israel […]

  Militante palestinere angrep Israel med minst ti Kassam-raketter onsdag. I tillegg ble Israel angrepet med minst ti granater fra den sørlige Gaza-stripen, opplyser IDF. En av Kassam-rakettene traff et hus i en av kibbutzene i Sha’ar Hanegev. Bygningen fikk skader, men det blir ikke meldt om personskader. Parallelt med palestinske terrorgruppers intensiverte angrep, trapper Israel opp sine anti-terror aktiviteter på Gaza-stripen. To Hamas-medlemmer ble drept i et israelsk luftangrep i Beit Hanun nord på Gaza-strien torsdag morgen. Onsdag kveld ble fire palestinere drept av en IDF-granat i Beit Hanun nord på Gaza-stripen. Palestinske kilder hevder de drepte var sivile. IDF opplyser at de skjøt mot militante palestinere som var spesialisert i krigføring mot stridsvogner. I følge øyenvitner opererte 20 IDF-tanks og bulldosere i området torsdag kveld, melder Yedioth Aharonoth. Onsdag ettermiddag ble fem medlemmer av en liten palestinsk terrorgruppe, som har sterke bånd til Hamas, drept i en tilsvarende operasjon. "Islamsk Hær" var innblandet i kidnappingen av den israelske soldaten Gilad Shalit i fjor. Raketter fra et israelsk jagerfly smalt inn i terroristenes jeep. – Dette er en del av vår innsats for å forhindre terroraktivitet mot våre sivile, forklarer talsmann for den israelske regjeringen, David Baker.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise