Vi har mer enn 50.000 væpnede soldater

  Hamas-lederen dr. Nizar Rian opplyser at terrororganisasjonen har mer enn 50.000 væpnede menn "med mot og evne til å kjempe i de relevante områdene". Han forteller også, til den kuwaitiske avisen Al Jareeda, at 200 kvinner er mobilisert som selvmordsbombere mot israelske stridsvogner. – De sover og går rundt med eksplosiver, klare til å angripe […]

  Hamas-lederen dr. Nizar Rian opplyser at terrororganisasjonen har mer enn 50.000 væpnede menn "med mot og evne til å kjempe i de relevante områdene". Han forteller også, til den kuwaitiske avisen Al Jareeda, at 200 kvinner er mobilisert som selvmordsbombere mot israelske stridsvogner. – De sover og går rundt med eksplosiver, klare til å angripe israelske stridsvogner og hindre dem i å rykke frem, sier Rian. Noen palestinere skal være motstandere av å bruke kvinner i kamp, "men plikten til å forsvare moderlandet er viktigere enn noe annen prioritet", i følge Hamas-lederen. En rekke kvinner har tidligere gjennomført selvmordsangrep i Israel. Rian skal være utnevnt til sjef for Hamas-styrkene som forbereder seg på å slå tilbake en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise