Har åtte koner og 67 barn

  Ingen israeler i historien har hatt flere barn enn den muslimske araberen Shahdah Abu Arar (58) fra Burgatah i Sentral-Israel. I et intervju med Yedioth Aharonoth forteller han hvordan det er å ha åtte koner, 67 barn og 20 barnebarn. - De eldste barna har allerede sine egne barn, og de bor alle sammen med meg i komplekset som omgir huset mitt. Vår familie står hverandre veldig nært, sier Shahdah. - Min eldste kone er på min alder, og nå for tiden bruker jeg nesten ikke tid sammen med henne. Hennes barn har vokst, og jeg lar henne være alene. Jeg har yngre koner å være sammen med. Hver natt avgjør jeg hvilken kone jeg skal gå til. Jeg føler meg virkelig som en herre i mitt hjem, sier Shahdah. - Nå tenker jeg på en ny kone, nummer ni, og jeg forbereder allerede bryllupet. Det er mange kvinner som ønsker å gifte seg med meg og det er ikke noe mangel på kvinner. Jeg har aldri hatt problemer med slikt, sier Shahdah.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Ingen israeler i historien har hatt flere barn enn den muslimske araberen Shahdah Abu Arar (58) fra Burgatah i Sentral-Israel. I et intervju med Yedioth Aharonoth forteller han hvordan det er å ha åtte koner, 67 barn og 20 barnebarn. – De eldste barna har allerede sine egne barn, og de bor alle sammen med meg i komplekset som omgir huset mitt. Vår familie står hverandre veldig nært, sier Shahdah. – Min eldste kone er på min alder, og nå for tiden bruker jeg nesten ikke tid sammen med henne. Hennes barn har vokst, og jeg lar henne være alene. Jeg har yngre koner å være sammen med. Hver natt avgjør jeg hvilken kone jeg skal gå til. Jeg føler meg virkelig som en herre i mitt hjem, sier Shahdah. – Nå tenker jeg på en ny kone, nummer ni, og jeg forbereder allerede bryllupet. Det er mange kvinner som ønsker å gifte seg med meg og det er ikke noe mangel på kvinner. Jeg har aldri hatt problemer med slikt, sier Shahdah.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMuslimsk professor fikk syv dødstrusler
  Neste artikkelUtsatt for antisemittisk hets fra egne fans
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise