Utsatt for antisemittisk hets fra egne fans

  Formann i Chelsea, Bruce Buck, tok mandag til kraftig motmæle mot en håndfull fans som skal ha kommet med antisemittiske utsagn etter ansettelsen av manager Avram Grant (t.h. på bildet). Premier League-klubben ansatte israeleren som erstatter for populære José Mourinho, da han forlot storklubben for rundt to uker siden. Fansens reaksjoner på ansettelsen var i enkelte tilfeller fylt med rasistiske og antisemittiske tendenser, melder Yedioth Aharonoth. Nå ønsker Buck en umiddelbar holdningsendring blant lagets tilhengere. - Vi ønsker alle konstruktive synspunkter velkomne, men det har vært en håndfull bemerkninger som kan bli sett på som rasistiske og antisemittiske, og dette må umiddelbart opphøre. Kommentarene skal ha vært særlig vonde for Grant, i og med at 52 åringens far var blant de overlevende etter Holoucaust. - Dette er noe vi ikke vil tolerere, verken som nedskrevet korrespondanse, på chattesidene, på postere eller bannere, eller gjennom synging og tilrop, understreker Buck.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Formann i Chelsea, Bruce Buck, tok mandag til kraftig motmæle mot en håndfull fans som skal ha kommet med antisemittiske utsagn etter ansettelsen av manager Avram Grant (t.h. på bildet). Premier League-klubben ansatte israeleren som erstatter for populære José Mourinho, da han forlot storklubben for rundt to uker siden. Fansens reaksjoner på ansettelsen var i enkelte tilfeller fylt med rasistiske og antisemittiske tendenser, melder Yedioth Aharonoth. Nå ønsker Buck en umiddelbar holdningsendring blant lagets tilhengere. – Vi ønsker alle konstruktive synspunkter velkomne, men det har vært en håndfull bemerkninger som kan bli sett på som rasistiske og antisemittiske, og dette må umiddelbart opphøre. Kommentarene skal ha vært særlig vonde for Grant, i og med at 52 åringens far var blant de overlevende etter Holoucaust. – Dette er noe vi ikke vil tolerere, verken som nedskrevet korrespondanse, på chattesidene, på postere eller bannere, eller gjennom synging og tilrop, understreker Buck.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise