Lærere varsler streik i neste uke

  Det kan gå mot streik i den israelske skolesektoren i neste uke. Et forhandlingsmøte fredag mellom utdanningsminister Yuli Tamir og en organisasjon for lærere på mellom- og ungdomstrinnene førte ikke frem. Lærerne hevder staten ignorerer deres krav om økt lønn og bedre arbeidsforhold. Den andre store lærerorganisasjonen er allerede ferdig med forhandlingene med utdannings- og finansdepartementet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Det kan gå mot streik i den israelske skolesektoren i neste uke. Et forhandlingsmøte fredag mellom utdanningsminister Yuli Tamir og en organisasjon for lærere på mellom- og ungdomstrinnene førte ikke frem. Lærerne hevder staten ignorerer deres krav om økt lønn og bedre arbeidsforhold. Den andre store lærerorganisasjonen er allerede ferdig med forhandlingene med utdannings- og finansdepartementet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelStortrives med sin egen mobil og laptop
  Neste artikkelTo Hamas-soldater drept i kamp med IDF
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise