Stortrives med sin egen mobil og laptop

  Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair er Midtøsten-kvartettens spesialutsending. Hans viktigste arbeidsområde for tiden er å hjelpe palestinerne til å bygge demokratiske og velfungerende statsinstitusjoner. I dette arbeidet får Blair mange nye opplevelser, forteller Barak Ravid i Ha'aretz. For det første har han fått sin egen mobiltelefon. Første dag Blair var ute av statsministerkontoret sendte han ut SMS til sine venner for å gi dem sitt nye telefonnummer. "Hvem er du?" svarte mange av dem. Blair, som er kjent for sin humor, sier med latter og selvironi: "24 timer etter at jeg forlot "Downing street 10" (Storbritannias statsministerbolig, red. anm.) hadde de allerede glemt hvem jeg er." Blair har også tatt i bruk sin egen bærbare PC og e-post. Som statsminister ble all post filtrert og det aller meste gikk på papir. - Blair er fortsatt begeistret for sine nye arbeidsverktøy som et barn for et nytt leketøy, skriver Ravid. Midtøsten-utsendingen hadde møte med statsminister Ehud Olmert torsdag. "De to er vennskapelige og står hverandre veldig nært", mener Ravid.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair er Midtøsten-kvartettens spesialutsending. Hans viktigste arbeidsområde for tiden er å hjelpe palestinerne til å bygge demokratiske og velfungerende statsinstitusjoner. I dette arbeidet får Blair mange nye opplevelser, forteller Barak Ravid i Ha’aretz. For det første har han fått sin egen mobiltelefon. Første dag Blair var ute av statsministerkontoret sendte han ut SMS til sine venner for å gi dem sitt nye telefonnummer. "Hvem er du?" svarte mange av dem. Blair, som er kjent for sin humor, sier med latter og selvironi: "24 timer etter at jeg forlot "Downing street 10" (Storbritannias statsministerbolig, red. anm.) hadde de allerede glemt hvem jeg er." Blair har også tatt i bruk sin egen bærbare PC og e-post. Som statsminister ble all post filtrert og det aller meste gikk på papir. – Blair er fortsatt begeistret for sine nye arbeidsverktøy som et barn for et nytt leketøy, skriver Ravid. Midtøsten-utsendingen hadde møte med statsminister Ehud Olmert torsdag. "De to er vennskapelige og står hverandre veldig nært", mener Ravid.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFredskonsert avlyst etter trusler
  Neste artikkelIsrael er en hån mot menneskeverdet
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise