To Hamas-soldater drept i kamp med IDF

  Det brøt ut en skuddveksling mellom Hamas-menn og IDF i nærheten av Kfar Azza på Gaza-stripen natt til mandag. De israelske soldatene var innenfor grensegjerdet som omkranser Gaza-stripen. To Hamas-soldater ble drept i kampene, i følge en tjenestemann i den islamistiske bevegelsen. En israelsk soldat ble lettere skadet, men det var ikke behov for å evakuere ham, melder IDF.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Det brøt ut en skuddveksling mellom Hamas-menn og IDF i nærheten av Kfar Azza på Gaza-stripen natt til mandag. De israelske soldatene var innenfor grensegjerdet som omkranser Gaza-stripen. To Hamas-soldater ble drept i kampene, i følge en tjenestemann i den islamistiske bevegelsen. En israelsk soldat ble lettere skadet, men det var ikke behov for å evakuere ham, melder IDF.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelLærere varsler streik i neste uke
  Neste artikkelFredsviruset er tilbake
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise