Fornøyd med Sarkozys syn på Iran

  - Når det gjelder Iran-saken, kunne jeg ikke hørt noe som bedre oppfylte mine forventninger fra den franske presidenten, sier statsminister Ehud Olmert. Mandag besøkte han Nicolas Sarkozy i Elysee-palasset i Paris. De to lederne diskuterte hvordan man kan stanse Irans atomprogram og hvordan man kan fremme fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. Sarkozy kom også med lovord til Israel. I følge Ha'aretz ser han på Israels opprettelse i 1948 som "mirakelet på 1900-tallet". Den franske presidenten ba Olmert være kreative i å vise godvilje mot palestinerne, "så lenge sikkerheten til Israel er sikret". Tirsdag besøker Olmert London og Storbritannias statsminister Gordon Brown.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  – Når det gjelder Iran-saken, kunne jeg ikke hørt noe som bedre oppfylte mine forventninger fra den franske presidenten, sier statsminister Ehud Olmert. Mandag besøkte han Nicolas Sarkozy i Elysee-palasset i Paris. De to lederne diskuterte hvordan man kan stanse Irans atomprogram og hvordan man kan fremme fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. Sarkozy kom også med lovord til Israel. I følge Ha’aretz ser han på Israels opprettelse i 1948 som "mirakelet på 1900-tallet". Den franske presidenten ba Olmert være kreative i å vise godvilje mot palestinerne, "så lenge sikkerheten til Israel er sikret". Tirsdag besøker Olmert London og Storbritannias statsminister Gordon Brown.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel“De arabiske statene vil gå i oppløsning”
  Neste artikkelHar hjulpet iranske jøder til Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise