Forbereder liste over sikkerhetsbehov

  De israelske forsvarsstyrkene utarbeider en liste over Israels grunnleggende sikkerhetsbehov i forkant av fredskonferansen i Annapolis i slutten av denne måneden. Hovedfokuset er å avdekke områder på Vestbredden som er vitale for Israels sikkerhet, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Teamet som utarbeider listen blir ledet av generalmajor Ido Nehushtan, sjefen for IDFs planavdeling. – Det […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  De israelske forsvarsstyrkene utarbeider en liste over Israels grunnleggende sikkerhetsbehov i forkant av fredskonferansen i Annapolis i slutten av denne måneden. Hovedfokuset er å avdekke områder på Vestbredden som er vitale for Israels sikkerhet, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Teamet som utarbeider listen blir ledet av generalmajor Ido Nehushtan, sjefen for IDFs planavdeling. – Det virker som om forsvarssjef Gabi Ashkenazi og forsvarsminister Ehud Barak vil sørge for at IDF-offiserer har mindre sentrale roller i de nye forhandlingene enn de de hadde under Oslo-forhandlingene, skriver Harel.

  Forrige artikkelRekordhøy kurs mot dollaren
  Neste artikkel– Sikkerhetsbarrieren redder menneskeliv hver dag
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.