Syria koordinerte Annapolis-boikott med Iran

  Syria er alliert med Iran, og Damaskus koordinerte sitt avslag på invitasjonen til Annapolis-toppmøtet med Teheran, fortalte det syriske parlamentsmedlemmet Mohammad Habash torsdag. - Syria kan ikke gå imot sine sanne allierte for de gulerøtter som Amerika tilbyr, sa Habash. - Alle tegn tyder på at toppmøtet ikke vil gi noen nye muligheter for det palestinske folk. Når det gjelder Golan-høydene så er ikke spørsmålet en gang på toppmøtets agenda, la Habash til, som forklaring på avslaget fra Damaskus. Han erklærte også støtte til terrororganisasjonen Hamas. - Det er en allianse som strekker seg fra Teheran til Gaza, og det er den eneste som kan stå imot den zionist-amerikanske arrogansen.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Syria er alliert med Iran, og Damaskus koordinerte sitt avslag på invitasjonen til Annapolis-toppmøtet med Teheran, fortalte det syriske parlamentsmedlemmet Mohammad Habash torsdag. – Syria kan ikke gå imot sine sanne allierte for de gulerøtter som Amerika tilbyr, sa Habash. – Alle tegn tyder på at toppmøtet ikke vil gi noen nye muligheter for det palestinske folk. Når det gjelder Golan-høydene så er ikke spørsmålet en gang på toppmøtets agenda, la Habash til, som forklaring på avslaget fra Damaskus. Han erklærte også støtte til terrororganisasjonen Hamas. – Det er en allianse som strekker seg fra Teheran til Gaza, og det er den eneste som kan stå imot den zionist-amerikanske arrogansen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSkrekkopplevelser i Syria
  Neste artikkelGraver Hamas islamismens grav?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise