Avtale én ting, gjennomføring noe annet

  De siste årene har det ikke vært noen seriøse forhandlinger mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, først og fremst fordi PA ikke har oppfylt sine forpliktelser til å bekjempe terror, slik veikartets første fase krever. President George W. Bush og statsminister Ehud Olmert åpner nå for sluttstatus-forhandlinger før palestinerne har innfridd sine forpliktelser i første fase. Det betyr imidlertid ikke at avtalen vil bli satt ut i livet uten at veikartets krav er oppfylt, understreker Olmert. - Israel vil ikke sette noen kompromisser ut i livet uten at palestinerne oppfyller veikartet, sier Olmert til Yedioth Aharonoth. - Dette blir akseptert både av amerikanerne og palestinerne, legger han til.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  De siste årene har det ikke vært noen seriøse forhandlinger mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, først og fremst fordi PA ikke har oppfylt sine forpliktelser til å bekjempe terror, slik veikartets første fase krever. President George W. Bush og statsminister Ehud Olmert åpner nå for sluttstatus-forhandlinger før palestinerne har innfridd sine forpliktelser i første fase. Det betyr imidlertid ikke at avtalen vil bli satt ut i livet uten at veikartets krav er oppfylt, understreker Olmert. – Israel vil ikke sette noen kompromisser ut i livet uten at palestinerne oppfyller veikartet, sier Olmert til Yedioth Aharonoth. – Dette blir akseptert både av amerikanerne og palestinerne, legger han til.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKan Gaza bli del av en fredsavtale?
  Neste artikkel– Lærerne må tilbake på jobb
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise