Vi vil kjempe sammen med Hamas

  Splittelsen mellom Fatah og Hamas er ikke større enn at deres væpnede grupper vil kjempe sammen mot en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Vi vil helt sikkert kjempe sammen med Hamas mot den israelske hæren. Det er vår plikt å forsvare vårt folk mot okkupantene, sier en tjenestemann i Fatah på Gaza-stripen til Jerusalem […]

  Splittelsen mellom Fatah og Hamas er ikke større enn at deres væpnede grupper vil kjempe sammen mot en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Vi vil helt sikkert kjempe sammen med Hamas mot den israelske hæren. Det er vår plikt å forsvare vårt folk mot okkupantene, sier en tjenestemann i Fatah på Gaza-stripen til Jerusalem Post. – Hjemlandet er viktigere enn forskjellene mellom Fatah og Hamas, legger han til. Kilder på Gaza-stripen forteller at Hamas-styrkene har gått i full beredskap i frykt for en israelsk operasjon. Topplederne i bevegelsen skal ha gått i dekning, og Hamas har evakuert flere av sine militære og sivile institusjoner. Samtidig kommer det rapporter om nye meklingsforsøk mellom Fatah og Hamas. PA-formann Mahmoud Abbas skal ha godtatt at myndighetene i Kairo og Riyadh arbeider for å få til et nytt samarbeid mellom de to største palestinske bevegelsene.

  Forrige artikkel– Tostats-løsning eller slutt på Israel
  Neste artikkelOlmert ut av asken
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.