Hus i kibbutz rammet ved en feil

  En bolig i en kibbutz i nærheten av Gaza-stripen ble rammet av en kule under et israelsk helikopterangrep mot en Hamas-base på Gaza-stripen natt til tirsdag. Kulen gikk gjennom taket og landet i nærheten av en beboer, men ingen kom til skade, melder Jerusalem Post. Tre Hamas-soldater ble drept og en annen skadet i IDF-operasjonen, […]

  En bolig i en kibbutz i nærheten av Gaza-stripen ble rammet av en kule under et israelsk helikopterangrep mot en Hamas-base på Gaza-stripen natt til tirsdag. Kulen gikk gjennom taket og landet i nærheten av en beboer, men ingen kom til skade, melder Jerusalem Post. Tre Hamas-soldater ble drept og en annen skadet i IDF-operasjonen, i følge palestinsk helsepersonell. På Vestbredden ble tre ettersøkte palestinere arrestert i løpet av natten.

  Forrige artikkelVurderer søksmål mot Siemens
  Neste artikkelOrganer donert til fem personer
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.