Økte 30 prosent i 2007

  Statistisk sentralbyrå i Israel publiserte en rapport mandag som viser at Israels handelsunderskudd økte med 30 prosent i 2007. Det er dermed oppe i 53,6 milliarder kroner. Økningen i vareimporten med 18,6 prosent til 300 milliarder, slukte den svært positive eksportøkningen på 15,6 prosent til 240 milliarder kroner. Likevel er det verdt å merke seg […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statistisk sentralbyrå i Israel publiserte en rapport mandag som viser at Israels handelsunderskudd økte med 30 prosent i 2007. Det er dermed oppe i 53,6 milliarder kroner. Økningen i vareimporten med 18,6 prosent til 300 milliarder, slukte den svært positive eksportøkningen på 15,6 prosent til 240 milliarder kroner. Likevel er det verdt å merke seg at israelsk industrieksport ser ut til å styrke sin stilling i verdensmarkedet. For eksempel hadde teknologibransjen en økning i eksporten på rundt tjue prosent.

  Forrige artikkelSyria og Iran prøver å styrte Abbas
  Neste artikkelTilbaketrekningen fra Gaza-stripen hjalp ikke på Israels omdømme
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no