Elitesoldat drept i ulykke

  En soldat fra den israelske eliteavdelingen Sayeret Matkal omkom i en øvelsesulykke i Negev tirsdag morgen. Sersjant Tamir Nabuani (19) var sendt ut på egenhånd i ørkenen da han falt fra en klippe. Han døde senere av skadene. Sayeret Matkal sender sine soldater ut i ørkenen for å se hvordan de kan klare å finne […]

  En soldat fra den israelske eliteavdelingen Sayeret Matkal omkom i en øvelsesulykke i Negev tirsdag morgen. Sersjant Tamir Nabuani (19) var sendt ut på egenhånd i ørkenen da han falt fra en klippe. Han døde senere av skadene. Sayeret Matkal sender sine soldater ut i ørkenen for å se hvordan de kan klare å finne frem i det ukjente alene.

  Forrige artikkelDet er bevist at veisperringer hjelper
  Neste artikkel– Olmert må holde det han lovet velgerne
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.