Vandaliserte IFAs kontorer i Ramat Gan

  Den israelske fotballen har slitt kraftig med hooligans de siste årene. Klubber som deltar i internasjonale turneringer har ved en rekke anledninger blitt straffet av UEFA for supporternes dårlige oppførsel. Ikke minst gjelder dette Beitar Jerusalem. Klubben regnes for å ha den største kjernen av hooligan-fans i landet. Da representantene for det israelske fotballforbundet (IFA) […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Den israelske fotballen har slitt kraftig med hooligans de siste årene. Klubber som deltar i internasjonale turneringer har ved en rekke anledninger blitt straffet av UEFA for supporternes dårlige oppførsel. Ikke minst gjelder dette Beitar Jerusalem. Klubben regnes for å ha den største kjernen av hooligan-fans i landet. Da representantene for det israelske fotballforbundet (IFA) kom på jobb onsdag i byen Ramat Gan, ble de møtt av vandaliserte kontorlokaler. Sannsynligvis er det Beitar-fansen som også denne gangen har tråkket over streken, i følge Jerusalem Post. Drapstrusler var tagget på veggene mot IFA-formann Avi Luzon. Etter at fotballforbundet for noen uker siden besluttet å straffe Beitar Jerusalem for supporternes rasistiske oppførsel under en cupkamp i høst, har forholdet dem i mellom vært svært anstrengt. Etter onsdagens hendelse utstedte Beitar-president Arkadi Gaydamak en pressemelding, der han truet med å gå av dersom fansens voldsbruk ikke stanset. Han vil også innstille sine pengegaver til klubben.

  Forrige artikkelRakett-trussel mot Ashkelon
  Neste artikkelEgypt lar Hamas smugle våpen i fred
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no