Tanzim-terrorist drept i Nablus

  Israelske forsvarsstyrker skjøt og drepte Tanzim-terroristen Ahmed Muhamad Ibrahim Sanakra (21) i Nablus lørdag morgen, opplyser IDF. Fire andre ettersøkte Tanzim-medlemmer ble arrestert i samme operasjon. I følge den israelske hæren var alle fire involvert i et planlagt terrorangrep som ble avverget for kort tid siden. Sanakra har vært ettersøkt av israelske sikkerhetsstyrker i lang […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israelske forsvarsstyrker skjøt og drepte Tanzim-terroristen Ahmed Muhamad Ibrahim Sanakra (21) i Nablus lørdag morgen, opplyser IDF. Fire andre ettersøkte Tanzim-medlemmer ble arrestert i samme operasjon. I følge den israelske hæren var alle fire involvert i et planlagt terrorangrep som ble avverget for kort tid siden. Sanakra har vært ettersøkt av israelske sikkerhetsstyrker i lang tid. Han var bevæpnet med en AK47-rifle da han ble skutt. I følge opplysninger som Jerusalem Post gjengir fra IDF, deltok Sankara i rekruttering av selvmordsbombere. Han har også ledet en rekke ulike angrep mot israelske soldater.

  Forrige artikkelPro-palestinske studenter ser for seg fremtid uten Israel
  Neste artikkelProsjekt kan skape 100.000 arbeidsplasser
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.