Vi angriper Israel på grunn av Muhammed-karikaturer i Danmark

  Salah al-Din brigadene, de væpnede styrkene til den palestinske terrorgruppen PRC, har angrepet Israel med minst seks Kassam-raketter det siste døgnet. I følge gruppens talsmann, Muhammad Abed al-Aal, var angrepet et svar på "den israelske okkupasjonen av palestinerne", men også "et svar på karikaturene som ble publisert i Danmark for å vanære minnet etter profeten […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Salah al-Din brigadene, de væpnede styrkene til den palestinske terrorgruppen PRC, har angrepet Israel med minst seks Kassam-raketter det siste døgnet. I følge gruppens talsmann, Muhammad Abed al-Aal, var angrepet et svar på "den israelske okkupasjonen av palestinerne", men også "et svar på karikaturene som ble publisert i Danmark for å vanære minnet etter profeten Muhammed". – Den palestinske motstandsbevegelsen har forpliktet seg til å svare på karikaturene, og dette er vårt første svar, la talsmannen til. Han fikk spørsmål om hvorfor de jødiske innbyggerne i Sderot og Negev skal betale prisen for karikaturer trykket i Danmark. – Jødene har også skadet Islam og har også skadet Koranen i deres fengsel, svarer Muhammad Abed al-Aal. En rekke danske aviser trykket de omstridte Muhammed-karikaturene i forrige uke, som en protest mot drapsplaner rettet mot en av tegnerne.

  Forrige artikkelSom siste utvei må vi skyte. Alternativet er forsøk på en massakre i en av våre grensebyer
  Neste artikkelKåre Willoch i Trondheim
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -