Tidligere forsvarssjef Dan Shomron er død

  Israels tidligere forsvarssjef, generalløytant Dan Shomron, døde tirsdag, 70 år gammel. Shomron kom på sykehus for to uker siden etter et kraftig slag. Shomron var forsvarssjef under den første intifadaen, mellom 1986 og 1991. Han ble etterfulgt av nåværende forsvarsminister Ehud Barak. I 1976 ledet Shomron det israelske Entebbe-raidet for å frigjøre flypassasjerer som var […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Israels tidligere forsvarssjef, generalløytant Dan Shomron, døde tirsdag, 70 år gammel. Shomron kom på sykehus for to uker siden etter et kraftig slag. Shomron var forsvarssjef under den første intifadaen, mellom 1986 og 1991. Han ble etterfulgt av nåværende forsvarsminister Ehud Barak. I 1976 ledet Shomron det israelske Entebbe-raidet for å frigjøre flypassasjerer som var tatt som gisler av palestinske flykaprere. Han utmerket seg i kampene på den syriske fronten under Seksdagerskrigen i 1967. – Dan Shomron var en avholdt offiser og en av de mest originale og modige kommandantene som har tjenestegjort i de israelske forsvarsstyrkene, sier president Shimon Peres.

  Forrige artikkelKåre Willoch i Trondheim
  Neste artikkel– Boikott og sanksjoner er veien til fred!
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -