Fordømmer rakettangrepene mot Israel

  Representantenes hus i Washington vedtok onsdag en resolusjon som fordømmer rakettangrepene fra Gaza-stripen mot Israel. Angrep med raketter mot sivile mål er et grovt brudd på menneskerettighetene og internasjonal rett, heter det i resolusjonen. Et overveldende flertall av husets 404 representanter stemte for vedtaket, melder Yedioth Aharonoth. Videre uttrykte de sin støtte til Israels rett til å forsvare sine områder mot rakettangrep. De har også bedt president George W. Bush arbeide for å få igjennom en resolusjon i FN, som fordømmer den palestinske terroren.

  Representantenes hus i Washington vedtok onsdag en resolusjon som fordømmer rakettangrepene fra Gaza-stripen mot Israel. Angrep med raketter mot sivile mål er et grovt brudd på menneskerettighetene og internasjonal rett, heter det i resolusjonen. Et overveldende flertall av husets 404 representanter stemte for vedtaket, melder Yedioth Aharonoth. Videre uttrykte de sin støtte til Israels rett til å forsvare sine områder mot rakettangrep. De har også bedt president George W. Bush arbeide for å få igjennom en resolusjon i FN, som fordømmer den palestinske terroren.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise