Nektes innreise i Storbritannia

  I følge Ha'aretz har Likud-politiker Moshe Feiglin nylig mottatt et brev fra den britiske innenriksministeren Jacqui Smith, hvor han blir nektet innreise til Storbritannia. I brevet heter det blant annet: - Som følge av at du forsøker å provosere andre til å gjennomføre alvorlige forbrytelser og fostrer hat som kan lede til vold mellom grupperinger i Storbritannia […] Dette har gjort deg aktuell for listen med uakseptable oppførsler, het det. - I lys av disse faktorer har innenriksministeriet bestemt at du skal bli ekskludert fra Storbritannia på grunnlag av at ekskluderingen av deg er til folkets beste. Det finnes ingen rett til å anke, forteller brevet. Selv skal Feiglin ha reagert kraftig på de påstandene som kommer frem i brevet. - Dette er den britiske regjeringens problem, ikke mitt. Likevel, dersom noen i Storbritannia føler seg komfortable med å gjøre noe slikt, burde det lyse noen alvorlige og røde varsellamper for enhver britisk innbygger som bryr seg om demokratiet, sier han. Feiglin tilhører den mest høyreorienterte fløyen innad i Likud.

  I følge Ha’aretz har Likud-politiker Moshe Feiglin nylig mottatt et brev fra den britiske innenriksministeren Jacqui Smith, hvor han blir nektet innreise til Storbritannia. I brevet heter det blant annet: – Som følge av at du forsøker å provosere andre til å gjennomføre alvorlige forbrytelser og fostrer hat som kan lede til vold mellom grupperinger i Storbritannia […] Dette har gjort deg aktuell for listen med uakseptable oppførsler, het det. – I lys av disse faktorer har innenriksministeriet bestemt at du skal bli ekskludert fra Storbritannia på grunnlag av at ekskluderingen av deg er til folkets beste. Det finnes ingen rett til å anke, forteller brevet. Selv skal Feiglin ha reagert kraftig på de påstandene som kommer frem i brevet. – Dette er den britiske regjeringens problem, ikke mitt. Likevel, dersom noen i Storbritannia føler seg komfortable med å gjøre noe slikt, burde det lyse noen alvorlige og røde varsellamper for enhver britisk innbygger som bryr seg om demokratiet, sier han. Feiglin tilhører den mest høyreorienterte fløyen innad i Likud.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise