Israel angrepet med minst 15 Kassam-raketter

  De siste dagene har palestinske terrorgrupper på Gaza-stripen nesten ikke angrepet Israel med raketter, men natt til torsdag begynte rakettregnet igjen. Minst 15 Kassam-raketter slo ned i Vest-Negev. En israelsk kvinne fikk behandling for sjokk etter at en rakett slo ned i en lagerbygning i Sderot. Israelske luftstyrker svarte straks med målrettede angrep mot terrorcellene som avfyrte rakettene fra den nordlige Gaza-stripen. Islamsk Jihad opplyser at de stod bak rakettangrepene. De sier angrepet var en "foreløpig" gjengjeldelse etter den israelske operasjonen i Betlehem, hvor fire militante Jihad-medlemmer ble drept onsdag. Blant de drepte var Islamsk Jihads kommandant i Betlehem-området. - I Betlehem demonstrerte vi igjen at staten Israel vil forfølge og ramme alle mordere med jødisk blod på sine hender, sier forsvarsminister Ehud Barak.

  De siste dagene har palestinske terrorgrupper på Gaza-stripen nesten ikke angrepet Israel med raketter, men natt til torsdag begynte rakettregnet igjen. Minst 15 Kassam-raketter slo ned i Vest-Negev. En israelsk kvinne fikk behandling for sjokk etter at en rakett slo ned i en lagerbygning i Sderot. Israelske luftstyrker svarte straks med målrettede angrep mot terrorcellene som avfyrte rakettene fra den nordlige Gaza-stripen. Islamsk Jihad opplyser at de stod bak rakettangrepene. De sier angrepet var en "foreløpig" gjengjeldelse etter den israelske operasjonen i Betlehem, hvor fire militante Jihad-medlemmer ble drept onsdag. Blant de drepte var Islamsk Jihads kommandant i Betlehem-området. – I Betlehem demonstrerte vi igjen at staten Israel vil forfølge og ramme alle mordere med jødisk blod på sine hender, sier forsvarsminister Ehud Barak.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelNye dødehavsprodukter på Midtøsten-torget
  Neste artikkelIsraelsk soldat drept av veibombe
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise