Antisemittisme øker over hele verden

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Amerikanske myndigheter rapporterer om økende jødehat over hele verden. En ny rapport til Kongressen slår fast at amerikanske utenriksstasjoner har registrert et økende antall angrep mot jøder, deres eiendom og jødiske institusjoner de siste ti årene. Irans president Mahmoud Ahmadinejad og Venezuelas Hugo Chavez nevnes blant statsledere som er med på å flamme opp jødehatet. Til det bidrar også den syriske regjering og offentlige medier i Egypt og Saudi-Arabia, sier rapporten. Rapporten nevner også fremmarsjen til den nye antisemittismen. – Kjennetegnet med den nye antisemittismen er kritikk av zionismen og Israels politikk som – enten bevisst eller ubevisst – skaper fordommer mot alle jøder ved å demonisere Israel og israelere og tilskrive Israels påståtte feil til landets jødiske karakter, heter det i rapporten.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag