Vi vil fortsette å bygge i Øst-Jerusalem og i de store bosetningsblokkene

  Utbygging i de jødiske bydelene i Øst-Jerusalem og de store bosetningsområdene på Vestbredden vil fortsette, fordi Israel kommer til å beholde disse områdene i enhver tenkelig fredsavtale med palestinerne, signaliserte statsminister Ehud Olmert mandag. Samtidig avviste han påstandene fra organisasjonen Peace Now, som hevder den jødiske bosetningsaktiviteten på Vestbredden er trappet opp etter Annapolis-konferansen i […]

  Utbygging i de jødiske bydelene i Øst-Jerusalem og de store bosetningsområdene på Vestbredden vil fortsette, fordi Israel kommer til å beholde disse områdene i enhver tenkelig fredsavtale med palestinerne, signaliserte statsminister Ehud Olmert mandag. Samtidig avviste han påstandene fra organisasjonen Peace Now, som hevder den jødiske bosetningsaktiviteten på Vestbredden er trappet opp etter Annapolis-konferansen i slutten av november. – Alle rapportene om dramatiske byggeprosjekter i de administrerte områdene er ikke sanne, og det er ikke sant at vi bygger i strid med de forpliktelser vi har inngått, sa Olmert. Bosetterrådet for Judea og Samaria opplyser at de vil fortsette å bygge i bosetninger på Vestbredden, med eller uten de nødvendige tillatelser fra regjeringen i Jerusalem.

  Forrige artikkelUniversitetene svekket
  Neste artikkelEn fred mellom Israel og PA nærmer seg
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.